15/05/2010

Quote 6

Όταν όλο το γήπεδο βρίζει τη μάνα σου να χαίρεσαι. Δεν τους βρίζουν όλους αλλά μόνο τους σπουδαίους.

5 comments:

  1. Μετά απο τη κρίση της ελλάδας, πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να ειρωνευτούν την ελλάδα. Τότε κατάλαβα πόσο σημαντική χώρα είναι.

    ReplyDelete
  2. δλδ πιστεύεις ότι ακόμα μπορούμε να μιλούμε για μια Ελλάδα γεμάτη ιδανικά? Δυστηχώς ξύφτισε η σημαντικότητα της και η χρυσόσκονη που την περιέλουζε όταν ανάξιοι αναλάβαν τα ηνία...κατέστρεψαν όχι το λαό της αλλά και ολόκληρο το πολιτισμό της και επέτρεψαν να γίνουν αντικείμενο χλευασμού από τον κάθε τυχάρπαστο!

    που σου: μέχρι και στα στοιχήματα παίζουν την Ελλάδα αν θα χρεοκωπίσει ή όχι!

    ReplyDelete
  3. Νεκατωμένη
    Η ελλάδα χρεωκόπησε ξανά το 1843 το 1893 και το 1932 ( νομίζω είμαι σωστός στις ημερομηνίες).

    Δεν μπόρεις να ξεγράφει ενα πολιτισμό με μια πτώχευση. Ναι η ελλάδα έσιει διαφθορά και μαύρη αγορά και οι κυβερνήσης εκάμαν λάθη αλλά τα στοιχήματα εναντίον της είναι αυτά πυ κάνουν την κατάσταση χειρότερη . Πολλές χώρεα χρωστάνε όσα η ελλάδα, και άλλες χώρες δήλωσαν ψευδή στοιχεία ονε αλλά δεν έχουν τον κίνδυνο πτώχευσης αφού εν αφήνουν πολλά όπως λαλούν στα μπούκικα.

    Τωρά να φκαίνιυν να λαλούν για τη γλώσσα, για ην αρχαία ελλάδα, για τους τούρκου κια άλλα .....

    ReplyDelete
  4. και για να μην παρεξηγηθώ δεν υπερασπίζω τη σύγχρονη κατάσταση στη ελλάδα και της συμπεριφορές των κυβερνήσεων

    ReplyDelete
  5. Εγώ θα το πάρω αλλού. Όσες φορές ήμουν στο γήπεδο σε ποδοσφαιρικό αγώνα και ακούω τον κόσμο να βρίζει μανάδες ποδοσφαιριστών ονομαστικά, πάντα σκέφτομαι πόσο άσχημα πρέπει να νιώθουν αυτοί οι καημένοι με αυτά που ακούν!

    Όσον αφορά την Ελλάδα, όσο πολιτισμένοι ήταν οι αρχαίοι, τόσο απολίτιστοι είναι οι σύγχρονοι. Όπως και οι Αιγύπτιοι όπως διαπίστωσα όταν πήγα στην Αίγυπτο. Ποτέ ξανά!!!!
    Φυσικά δεν ακυρώνεται η πολιτιστική τους κληρονομιά ούτε θα πάψει ο κόσμος να μελετά τον Σωκράτη και τον Αριστοτέλη στα πανεπιστήμια ανα το παγκόσμιο αλλά κι εγώ νομίζω εν ώρα να δουν τι θα κάμουν με την σύγχρονη πραγματικότητα και να αφήσουν τα αρχαία ιδανικά!

    ReplyDelete