15/05/2010

Σκοπευτής

Επόμενος!
Μικρέ δεν ξέρω αν είναι εις γνώσιν σου αλλά ο πατέρας σου σε έγραψε σε αυτό το διαγωνισμό τοξοβολίας. Πρέπει να έχει τρομερή πίστη σε εσένα. Άκου τους κανόνες. Θα έχεις μόνο ένα βέλος. Μια προσπάθεια. Όπως όλοι οι διαγωνιζόμενοι εδώ.

Επειδή είσαι μικρός θα σου δώσω μερικές συμβουλές. Έχει χρόνια που είμαι σε αυτό το άθλημα. Είδα πολλούς σκοπευτές. Καλούς και κακούς. Αλλά η σκοποβολή έχει τα μυστικά της. μην το βλέπεις σαν εύκολο άθλημα. Ξέρεις πόσοι ήταν χαλαροί και σίγουροι, ήταν τα φαβορί, είχαν γονείς πρωταθλητές, την καλύτερη προπόνηση αλλά όταν ήρθαν σε αυτό το διαγωνισμό, αστόχησαν;

Άκου. Θα πας να σταθείς στην ουρά. Ναι, είναι μεγάλη, αλλά μην απογοητεύεσαι. Θα έρθει η ώρα σου και δεν θα το καταλάβεις. Αλλά να εκμεταλλευτείς την ώρα που θα είσαι στη γραμμή. Παρακολούθα αυτούς που είναι μπροστά σου. Μελέτα το ρίξιμο τους. Βρες τα λάθη τους. Έτσι δεν θα τα επαναλάβεις.

Επαναλαμβάνω. Είναι δύσκολο άθλημα. Πρέπει να προσέχεις να μην ρίξεις κόντρα στον άνεμο. Θα επηρεάσει το βέλος. Ούτε καν να διανοηθείς να ρίξεις κόντρα στ νερά για να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Πρόσεχε από αυτά τα καιρικά φαινόμενα. Είναι και χειμώνας. Έτσι βαρυχειμωνιά έχει πολλά χρόνια να δώ. Θα αστοχήσουν πολλοί.

Να ’σε ο εαυτός σου. μείνε συγκεντρωμένος με καθαρό μυαλό. Ηρέμησε. Πάρε βαθιές αναπνοές και κράτησε το αριστερό σου χέρι σταθερό. Πρέπει να βλέπεις το στόχο πριν να ρίξεις. Καθαρά. Μην επηρεαστείς από το γύρο περιβάλλον.

….

-Μικρέ ήρθε η ώρα σου. Βλέπεις το στόχο
-Ναι
-Πόσο μακριά είναι
-Καμιά δεκαριά χρόνια
-Αφού τον βλέπεις θα τον πετύχεις

5 comments:

  1. Αρκεί να βλέπουμε το στόχο για να τον πετύχουμε;
    Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψην μας και τις συμβουλές που ξεκάθα μας είπες...
    Ήταν πραγματικά ένα υπέροχο κείμενο!!!

    Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
  2. Wow!! Μου άρεσε πάρα πολύ!!!!!

    ReplyDelete
  3. θυμήθηκα ένα κινέζικο ρητό που μου κάνει πάντα εντύπωση:
    "αν δεν κοιτάζεις εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάζεις"

    ReplyDelete
  4. Αν στοχεύεις το φεγγάρι κι αστοχύσεις, θα πετύχεις κάποιο αστέρι. Αν στοχεύεις το φράκτη κι αστοχήσεις θα πετύχεις τη λάσπη

    ReplyDelete
  5. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ReplyDelete