12/04/2011

Εγωισμός

Άμαν τον έπιαεν το ποτό επεριέγραψεν μου τούντη ιστορία…


Ο άντρας είναι εγωιστής. ( μπορεί να εν τζαι η γυναίκα αλλά εγώ θα πώ για τζείνο που ξέρω)


Παραδείγματα πολλά. Που τη μάπα που ούλλοι θέλουμε να βάλουμε το τελευταίο γκόλ, ως τη ππουνιαν που διούμεν πας το μηχάνημα τζαι θέλουμε να τους ρέξουμεν ούλλους. Τζαι να φανταστείτε ότι εγώ εν τα κάμνω τούντα θκυό.


Τι γίνετε στον έρωτα όμως. Έρωτας… κανονικά ήταν να γράψω γαμήσι αλλά ήταν να με φκάλετε χυδαίο. Αγαπά ο ένας τον άλλο πραγματικά ( καλαν πες πως υπάρχει αγάπη για να κάμουμεν το θέμα μας). Έτσι είμαστε στην αρκή μιας σχέσης, με πολλή αγάπη τζαι έρωτα.

Κάθουμαι σπίτι μου. Τζαι διαπιστώνω ,επιβεβαιώνω, ότι ο άντρας δεν εν εγωιστής!!!

Είμαι λουμένος αλλά ξαναπάω τζαι λούνουμαι. Βάλω τζαι σιαμπού λεβάντα. Εντάξει ενεν λεβάντα, ούτε ξέρω τι εν η λεβάντα. Ξιουρίζουμε. Πού παεί ο νούς σου αναγνώστη…. Εντάξει τζαι τζείνον καλό.

Αποσμητικό, κολόνια, ρολοούι. Να μεν τα πολλολοούμεν έφα το δεκάλεπτο να σαστώ. Αλλά εμέναν εν με κόφτει να είμαι τζαι άλουτος, μάλλουρος, κυλίτζιρος. Έκαμα τα τούτα για να την ευχαριστήσω τζείνην. Πραγματικά. Έθελα να αισθάνεται ωραία που ήταν μαζί μου.

Επερπάτουν να πάω έσσω της τζαι εσκεφτουμουν αν γινεί τίποτε, τι εν να της αρέσει να κάμω. Να της κάμω τουτο τζαι τούτο. Εντάξει έξερα ότι κάτι ήταν να γινεί… Να την κάμω να νιώσει ευχαρίστηση, πρέπει να καταλάβω τι της αρέσκει , έτο μαλακίες που σκέφτουμε κάθε φορά τζαι που πιστεύκω σκέφτουντε ούλλοι οι αντρες. Αφού λαλώ σας δεν είμαστε εγωιστές.


Επεριέγραψα σας μιάν ολόκληρη σκηνή. Που δεν έισιεν ίχνος εγωισμού. Ώσπου τζαι εγονάτισεν μπροστά μου. Τζαι εξίασα τα ούλλα. Αλλά αθυμήθηκα κάτι άλλον. Είμαστε εγωιστές.

4 comments:

  1. το θες πράματα δεν είναι εγωισμός
    το να θες και να μη δίνεις είναι
    μπορεί να δώσεις του άλλου άλλοτε και με άλλο τρόπο. δε σημαίνει πως πρέπει να γίνονται ταυτόχρνα

    ReplyDelete
  2. Hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. αν πήρε μόνη της τη πρωτοβουλία γιατί εσύ είσαι εγωιστής;!
    :-)

    ReplyDelete
  4. Ο εγωισμός είναι στον άνθρωπο, σε κάθε άνθρωπο, γυναίκα ή άντρα.
    Αλλά δεν εμφανίζεται πάντα.
    Κάποιες φορές εμφανίζεται και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ζητάμε και κάποιες άλλες, δίνουμε και ο εγωισμός είναι άφαντος...

    ReplyDelete