10/05/2010

Φίλε διαφημιστή

Πήρα το email που μου έστειλες προτείνοντας κάτι σαν συνεργασία μεταξύ μας. Εσύ να μου βρεις εταιρίες που είναι πρόθυμες να διαφημίσουν σε μπλοκ και εγώ απλά να συνεχίσω το γράψιμο.

Εγώ θα συνεχίσω το γράψιμο. Θα σας γράφω όλους στα @ μου. Το μπλοκ μου δεν είναι για διαφημίσεις. Για διάφορους λόγους.

Πρώτον και κύριο δεν έχω την αναγνωσιμότητα που νομίζεις. Οι αναγνώστες αυτού του μπλοκ είναι μετρημένοι. ΟΙ περισσότεροι δεν είναι καν αναγνώστες. Απλά ανοίγουν το μπλοκ βλέπουν ότι πάλε έγραψα μαλακίες και το σβήνουν. Και ο μετρητής γράφει.

Επίσης δεν πιστεύω ότι το μπλοκ αξίζει έστω και 10 ευρώ. Μόνο για εμένα έχει κάποια αξία. Για αυτό κανείς δεν θα διαφημίσει εδώ. Καλή και φιλότιμη η προσπάθεια σου (που μάλλον δεν διάβασες ποτέ τι γράφω αλλά έστειλες σε όλα τα μπλοκ το ίδιο email).

Από ότι βλέπω, έχω 7-8 χιλιάδες επισκέψεις μέχρι τώρα. Το βλέπεις και εσύ. Αλλά δεν ξέρεις ότι έβαλα για αρχική ένδειξη τις 6500 .

Σου εύχομαι καλή τύχη με τη δουλειά σου και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις.

Με εκτίμηση

Άσπρο Μαύρο

7 comments:

  1. Πάντως να ξέρεις πως έχεις αναγνώστες...!
    Φιλιά :)

    ReplyDelete
  2. "Εγώ θα συνεχίσω το γράψιμο. Θα σας γράφω όλους στα @ μου."

    :-)))))))))

    πάω να δω τα μέηλ μου!
    ;-)

    ReplyDelete
  3. εννα παρεξηγηθώ τωρά. εμένα ούτε ένας διαφημιστής δε με πλησίασε!! :)

    ReplyDelete
  4. Sweet truth χαίρομαι που με διαβάζεις. Να ξέρεις ότι παρακολουθώ και εγώ το μπλοκ σου και με ενθουσιάζουν τα ωραία ποιήματα σου

    Ουφ και ρίτσα τι να κάμετε τους διαφημιστές μιας τζαι είσαστε που τες καλύτερες μπλοκερς.

    ReplyDelete
  5. Οι διαφημιστές μας εμαράναν!!
    Καλά τα είπες! :)

    ReplyDelete
  6. Αναγνώστες έshεις φίλε, keep up the good work!

    ReplyDelete
  7. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ReplyDelete